• Certificări ISO

Am devenit distribuitor național pentru produsele telecom Siemens

Am devenit distribuitor național pentru produsele telecom Siemens

În anul 2009, Siemens Enterprise Communications România a selectionat compania ABC Telecom Distribution ca distribuitor national. Dezvoltarea unei retele de distributie sub managementul distribuitorului este prioritara in noua strategie globala a Siemens si va permite cresterea calitatii serviciilor catre clientii finali datorita vinzarii exclusive prin parteneri autorizati si certificati.

Partenerii vor avea la dispozitie , in cadrul programului Siemens GoForward!, 3 niveluri de certificare, Premier, Plus si Select si unul de autorizare (Registered). Partenerii Premier care sunt integratori cu inalta specializare, vor fi gestionati direct de catre Siemens ar celelalte nivele vor lucra prin distribuitor.

Produsele, solutiile si serviciile Siemens vor fi vindute catre clienti finali doar prin parteneri autorizati sau certificati si se va creste trasabilitatea produselor.

Dorim ca toti clientii Siemens sa aiba acces la intreg portofoliul de servicii si suport de nivel european si sa-si poata verifica in orice moment ca beneficiaza de toate avantajele solutiei livrate sau detinute.