• Certificări ISO

Termeni și condiții

Folosind acest site web dumneavoastra (user-ul) va declarati de acord cu urmatorii termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni va rugam sa nu accesati site-ul.

PROPRIETATEA
Acesta este portalul oficial al SC ABC Telecom Distribution SRL (ABC). Intregul continut al acestui site, incluzant, fara limitare text, grafica, logouri, butoane, icoane si imagini sunt proprietatea ABC, a asociatilor , furnizorilor sau a partenerilor sai si sunt protejate legal.

FOLOSIREA CONTINUTULUI SITULUI WWW.ABCTELECOM.RO
Continutul acestui site poate fi folosit sau copiat numai pentru uz personal, necomercial. Folosirea materialelor continute de acest website pe oricare alt sit web este strict interzisa. Cu exceptia celor garantate aici, utilizatorii nu au drept de licenta sau orice alte drepturi sub dreptul de copiere, marca inregistrata, patent sau alte drepturi de proprietate intelectuala in material, produse, servicii sau tehnologia descrisa aici. Toate aceste drepturi apartin ABC, asociatilor, furnizorilor sau partenerilor sai, dupa caz.

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Serviciile sunt oferite de catre ABC numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor ABC presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor ABC.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Portalul www.abctelecom.ro poate oferi ofera utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, forumuri de discutii, informatii si stiri. Toate serviciile oferite de ABC sunt subiectul acestui acord de utilizare. ABC nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, ABC nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site . Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de ABC pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate ABC, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din site. In cazul in care ABC are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor ABC. De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile ABC. ABC nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii siteului. Prin extensie, dvs. va obligati sa suportati daunele pe care le poate produce o terta persoana (autorizata de dvs. sa folosasca contul dvs. de la www.abctelecom.ro)

POLITICA DE PRIVATIUNE
ABC isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. ABC asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat cu temei legal. De asemenea, ABC isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai. In cazul serviciului de contact, ABC intelege sa respecte faptul ca corespondenta este un proces privat intre utilizator si destinatarul mesajelor. ABC va respecta privatiunea mesajelor personale ale utilizatorului.
La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman ABC isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului siteului .

CONTUL DE E-MAIL, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA
Dupa completarea formularului de inregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau adresa de e-mail care i-au fost alocate. In cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive, ABC nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.
ABC face tot posibilul pentru ca portalul sa functioneze fara erori si la intreaga capacitate. In orice situatie, ABC nu poate fi facuta responsabila pentru orice defectiune, eroare sau orice cost, pierdere economica de date sau de orice alt fel care poate apare din modul in care folositi sau nu puteti folosi serviciul oferit de noi.
ABC nu poate controla informatia care se transfera prin intermediul serviciului oferit, si prin urmare, nu poate fi facuta responsabila pentru orice daune produse de informatiile transferate din si catre contul dvs. de acces la portal.
Interesul pe care il acordati promotiilor, altor servicii, precum si servicii comerciale nu implica in nici un fel firma ABC decat daca acest lucru este specificat explicit pe site. Orice pierdere sau dauna suferita ca urmarea interactiunii dvs. cu oricare dintre aceste terte persoane, nu poate fi imputata ABC.

Reguli pentru folosirea paginii de contact: Utilizatorul este de acord sa nu trimita prin e-mail mesaje nesolicitate de tip SPAM nici unui altui utilizator din Internet Utilizatorul este de acord sa nu trimita prin e-mail mesaje injurioase, obscene, cu continut antisocial sau antisemit care ar putea incita la violenta utilizatorul este de acord sa nu trimita prin e-mail mesaje care ar putea deranja destinatarul din orice motive.

DECLINAREA ORICAREI GARANTII
ABC isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor ABC. ABC nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, ABC nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor ABC, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

INCHEIEREA ACORDULUI
ABC isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, ABC isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, ABC isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.