• Certificări ISO

Genuine Siemens

ABC Telecom Distribution SRL, distribuitor național Siemens Enterprise Communications, deruleazâ până la finele anului 2009 campania My Siemens.

Unul dintre obiectivele campaniei este acela de a asigura tuturor posesorilor de echipamente de telecomunicatii Siemens acces la servicii profesionale si produse de origine cunoscuta pentru a le oferi intreg spectrul de avantaje si beneficii meritat. Inregistrarea echipamentelor detinute ne va ajuta sa trasam originea echipamentelor pina la clientul final si sa asiguram clientii ca furnizorii lor de servicii de mentenanta si consultanta sunt autorizati. Inregistrarea echipamentelor asigura accesul si la premiile acordate lunar in produse Siemens Gigaset.

Incepind cu anul 2009 Siemens Enterprise Communications implementeaza si in Romania programul global de parteneriat GoForward! prin care firmele care comercializeaza produse Siemens sau ofera servicii pentru acestea trebuie sa se certifice la acelasi nivel de competenta si sa respecte aceleasi standarde ca si ceilalti parteneri din Europa si din lume.