• Certificări ISO

Hipath DAKS (Digital alarm and communication server)

Situațiile de urgență generate de calamități naturale, acțiuni umane sau avarii la instalații industriale pot afecta atât sănătatea și siguranța angajaților, cât și integritatea bunurilor și derularea afacerilor d-voastră. Chiar și situații de mai mică anvergură, dar care necesită apelul la servicii de urgență (pompieri, pază, sănătate, utilități), pot avea impact asupra infrastructurii și proceselor interne.

Multi se multumesc sa incheie o asigurare. Altii investesc in sedii de rezerva si copii ale bazelor de date. Dar nici una dintre aceste solutii nu va permite sa creati si sa implementati automatizat planuri de urgenta. Alertarea persoanelor potrivite in timp real si util, difuzarea de instructiuni specifice situatiei, organizarea de conferinte operative sau simpla monitorizare a personalului care lucreaza in conditii de risc, toate presupun un efort semnificativ de pregatire, instruire si actiune, dar pot fi zadarnicite de imposibilitatea comunicarii sau erorii umane.

Siemens HiPath DAKS este solutia pentru toate aceste probleme de organizare, pentru ca ofera un mecanism fiabil de programare a scenariilor, actiunilor si comunicarilor necesare. Sistemul se poate interconecta cu orice sistem de telecomunicatii, paging sau semnalizari din senzori sau relee pentru a activa scenariile la indeplinirea conditiilor preprogramate. Se pot, de asemenea, declansa evenimente si prin simple apeluri telefonice insotite de autentificare automatizata. Un maximum de functionalitate se obtine insa prin interconectarea cu sisteme de telefonie Siemens HiPath. Sistemul asigura transmiterea si preluarea de mresaje audio, text sau DTMF si poate inregistra desfasurarea actiunilor pentru evaluarea ulterioara.

Sistemul este vital pentru dispecerate de urgenta, servicii de asistenta rapida, monitorizarea mediului sau a obiectivelor, dar si pentru aplicatii civile de genul hotelurilor, spatiilor comerciale, platformelor industriale, exploatarilor miniere sau constructiilor; in mod evident lista posibilitatilor nu se rezuma doar la situatiile prezentate.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizualizați fișa produsului.