• Certificări ISO

Noutăți

Stimați clienți,

Pentru a răspunde mai bine cerințelor d-voastră de optimizare a costurilor și proceselor de business, ABC Telecom Distribution vă anunță introducerea în portofoliu a soluțiilor produse de către Avaya și Platan.

Produsele si aplicatiile Avaya din gama IP Office adreseaza clientii cu necesitati variate de comunicatii integrate si unificate, masurarea si optimizarea interactiunilor cu clientii, maximizarea rezultatelor prin folosirea inteligenta a informatiilor existente in baze de date sau aplicatii de business. Sistemele modulare, distribuite, permit organizarea de retele cu redundanta a nodurilor si cailor de comunicare intre locatii. Aplicatiile permit unificarea modurilor de comunicare electronica si telefonica accesand rapid si eficient datele necesare de pe orice terminal.

Gama de produse si aplicatii oferite de Platan ofera functionalitati avansate de centrala telefonica TDM/IP capabila sa utilizeze terminale si operatori VoIP, integrare cu aplicatii PC, la preturi fara concurenta. Produsele sunt fabricate in UE la calitatea si standardele de calitate europene.